Ga terug

Uitneembare gebitsprothese

Wanneer het onmogelijk is om je eigen tandwortels te behouden, wanneer je geen eigen tanden meer hebt of wanneer meerdere implantaten plaatsen bij jou onmogelijk is, kan je kiezen voor een klassiek uitneembaar kunstgebit of een klikgebit op 2 of 4 implantaten.

IMG_0094.jpg

Klikgebit op implantaten

Dit is een uitneembare gebitsprothese die wordt vastgehouden via een baar of drukknoppen. Deze baar of drukknoppen worden vastgeschroefd op 2 of 4 implantaten. De prothese moet worden uitgenomen om te reinigen, dus het voelt nooit zo vast en stevig aan als een all-on-6 of all-on-4.  De gebitsprothese rust op implantaten waardoor het steun heeft en dus wel een veel betere oplossing is dan een loszittend kunstgebit of een uitneembare gebitsprothese.

steg.jpg

Klassiek uitneembaar kunstgebit

Wanneer het onmogelijk is om je eigen tandwortels te behouden of implantaten te plaatsen, kan je kiezen voor een klassiek uitneembaar kunstgebit.

partiele protese.jpg

Wat is de beste keuze voor jou?

Tandarts Brepoels en zijn team maken hiervoor een grondige voorstudie. We nemen individuele en panoramische RX-foto’s, digitale scans en afdrukken. Op basis van deze info overleggen we met onze collega’s wat voor jou de beste oplossing is. We streven altijd naar de best mogelijke functionele en esthetische oplossing.

We werken met een persoonlijk mondzorgplan. In dit plan staan alle stappen die we ondernemen om jouw gewenste resultaat te bereiken. We streven altijd naar de beste, meest duurzame en esthetische oplossing. We bespreken samen de kostprijs, de mogelijke behandelingen en de timing. Met jouw persoonlijk mondzorgplan komen we tot het beste resultaat!

IMG_9998.jpg

Onze uitneembare protheses experts

Afspraak maken

 • stefan.png
  Stefan Brepoels

  Tandarts Stefan Brepoels is zaakvoeder en expert in implantaten, all-on-6 en uitneembare protheses. Hij streeft steeds naar het beste esthetische, maar ook functionele resultaat.

   

  Riziv: 3-93105-36-001

  BE 0775.262.305

  Niet geconventioneerd


 • DSC_0390 (2).JPG
  Maarten Grootaert

  Tandarts Maarten Grootaert behandelt patiënten met veel zorg. Je kan bij hem terecht voor alle conserverende en preventieve (kinder-) tandheelkunde. Hij is expert in in-en onlays en uitneembare protheses.

   

  Riziv: 3-21063-07-001

  BE 0787.985.339

  Niet-geconventioneerd

Andere behandelingen