Ga terug

Wat is all-on-6 en all-on-4?

Bij een loszittende gebitsprothese lever je vaak in op natuurlijke uitstraling, comfort en kauwkracht. Dit heeft vaak een negatieve invloed op je zelfvertrouwen.

Op implantaten kunnen we een vaste brug plaatsen. Dit is een volledige gebitsprothese die we vastschroeven op je implantaten. Je kan deze prothese er dus niet zelf uitnemen. Het voelt dus heel comfortabel, net als je eigen tanden. All-on-6 en all-on-4 zijn dus vastgeschroefde bruggen op implantaten.

Dit is dus een veel betere, maar vooral meer comfortabele oplossing dan een loszittend klikgebit. Met deze prothese lach je opnieuw voluit én je hebt je kauwkracht terug! 

 

52ec984cc72302fd412e2aa145a6526c_XL (2).jpg

Hoe gaan we te werk?

We plaatsen 6 implantaten in je onder- en/of je bovenkaak. Hier schroeven we dan een vaste brug op vast. Het zit zeer stevig in de mond en kan je niet uitnemen. Een all-on-4 is een vergelijkbare methode, we schroeven de vaste brug niet op 6 maar op 4 implanten vast. We bepalen samen wat voor jou de beste oplossing is.

Met deze methode krijg je opnieuw een prachtig gebit waarmee je goed kan kauwen. Het is de beste en de mooiste oplossing die wij als esthetische tandartsen te bieden hebben.

dewilde3 (3) OK.jpg

Onze all-on-6 en all-on-4 expert

Afspraak maken

 • stefan.png
  Stefan Brepoels

  Tandarts Stefan Brepoels is zaakvoeder en expert in implantaten, all-on-6 en uitneembare protheses. Hij streeft steeds naar het beste esthetische, maar ook functionele resultaat.

   

  Riziv: 3-93105-36-001

  BE 0775.262.305

  Niet geconventioneerd

Andere behandelingen