Ga terug

Je persoonlijk mondzorgplan

Al onze patiƫnten zijn uniek: jullie verschillen in wensen, keuzes, mogelijkheden, behoeftes, ... en daarom werken wij met een persoonlijk mondzorgplan.

Dit is een behandelplan met alle stappen die we ondernemen om jouw gewenste resultaat te bereiken. We streven altijd naar de beste, meest duurzame en esthetische oplossing.

We bespreken samen de kostprijs, de mogelijke behandelingen en de timing. Met jouw persoonlijk mondzorgplan komen we tot het beste resultaat!

7I5A0611 (2).jpg

Hoe gaan we te werk?

 1. Het intakegesprek en fotosessie

  Tijdens dit gesprek luisteren wij naar je wensen en je vragen. Daarna nemen we individuele en panoramische RX-foto's, nemen we extra foto's in onze studio, digitale scans en afdrukken. Al deze informatie bespreken we binnen ons team. Het is de basis voor jouw toekomstige glimlach.

 2. Je persoonlijk mondzorgplan

  Met alle informatie en het resultaat van ons teamoverleg maken we een persoonlijk behandelplan op. Dit plan geeft alle stappen weer die nodig zijn om jouw gewenste resultaat te bereiken.

 3. De testfase

  Na overleg met ons team en de tandtechnicus maken we een voorlopig testmodel. We passen het in je mond en bespreken daarna of het resultaat is wat je wenst.

 4. Teamwork

  Jouw persoonlijk mondzorgplan is het resultaat van toegewijd teamwork. Door onze expertises samen te leggen, komen we tot een perfect resultaat.

Andere behandelingen